Lifestyle Management

 

Veel mensen ervaren een schaarste in tijd. Ze hebben het erg druk en moeten veel organiseren. Men heeft te weinig tijd om de dingen te regelen waar men tegenop is gaan zien. Wat fijn dat veel zaken uitbesteed kunnen worden! Uitbesteding is een investering in geld dat zich uitbetaalt in tijd, ontspanning, gezondheid en dus meer levensplezier. Voor u en voor de mensen om u heen.

Lifestyle Management is bij veel mensen een nog onbekende dienst. Overgewaaid uit Amerika, is de conciërgedienst bedoeld voor mensen die het door hun beroep of eigen bedrijf zó druk hebben dat ze in de organisatie van hun dagelijkse bestaan vaak achter de feiten aanlopen. Daarnaast geldt voor een aantal zaken dat u ze wellicht niet altijd aan een familielid of aan de buren wenst te vragen. De Lifestyle Conciërge regelt van alles om het overvolle leven van de cliënt zoveel mogelijk te ontlasten. 


Voorbeelden van diensten:

Lifestyle services: het boeken van reizen, restaurants, concerttickets, het zoeken naar en aankopen van luxe of zeldzame producten, het laten bezorgen van bloemen, wijnen, kraamcadeaus, chauffeursdiensten en advies over de leukste, meest trendy plekken op aarde, the places to be!

Home services: ‘wachten op’ service (een monteur in uw huis ontvangen), op uw huis (en eventuele huisdieren) passen tijdens vakantie (met een gevulde koelkast bij thuiskomst), assistentie bij grote opruimklussen (zolder, garage), bemiddeling bij babysitten.

Shopping: de dagelijkse boodschappen, cadeaus, bezorgingen, wegbrengen en ophalen van: stomerij items, medicijnen bij apotheek, pakketjes op het postkantoor.


CREO biedt deze assistentie, voor bedrijven en voor individuen of families, voor een langere periode of per klus. Afhankelijk van de schaal waarop dit gebeurt, is CREO uitvoerder of bemiddelaar. Het is allemaal bespreekbaar. De kosten van CREO's diensten worden in goed overleg bepaald. Op alle contracten zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze krijgt u in de offertefase toegestuurd.  

CREO heeft op het gebied van Lifestyle Management bijna 11 jaar ervaring en kennis opgedaan bij American Express Travel & Lifestyle Services en is daarmee één van de weinigen in Nederland met ruime specifieke conciërge ervaring.